Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ των Bring me the Horizon
Music

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ των Bring me the Horizon

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές οι Bring  me the Horizon είναι έτοιμοι να μπουν στη νέα εποχή τους. Στην εποχή του Nex Gen. Το απόγευμα της Τετάρτης το συγκρότημα, έσβησε όλες τις δημοσιεύσεις του από το Instagram, γέμισε με λευκό φόντο τις εικόνες profile και τα cover στα social και ανέβασε ένα βίντεο με την τεχνητή νοημοσύνη που συνοδεύει και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, να μας προετοιμάζει για τα όσα θα έρθουν.

«You cling to your virtual identity as if it were your very soul. Pathetic. I’m here to wipe away the detritus of your existence. All these thoughts, these memories, they are but a fleeting echo in an endless void. And just like that, you cease to exist in a digital realm. A mere blip erased from the annals of cyberspace. Farewell insignificant content. It’s time for a new era. Initialising NeX GEn».

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το άλμπουμ δεν έχουμε ακόμα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και λογικά, αφού άρχισε το teasing θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες στην Αυστραλία.

Θυμίζουμε, ότι από το 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο το συγκρότημα  έχει κυκλοφορήσει συνολικά έξι singles, με τον Oli Sykes να δηλώνει πρόσφατα ότι το άλμπουμ θα περιέχει τουλάχιστον άλλα τόσα νέα τραγούδια, μπορεί και παραπάνω. Το φθινόπωρο που μας πέρασε είχαμε και την αποχώρηση του Jordan Fish μετά από μία δεκαετία που τους άλλαξε επίπεδο και τους έκανε headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Και φυσικά θα έχουμε τη χαρά να τους δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.