Αποχώρησε από τους Asking Alexandria ο ιδρυτής της μπάντας
Music

Αποχώρησε από τους Asking Alexandria ο ιδρυτής της μπάντας

Με ένα μήνυμα του στο instagram των Asking Alexandria, o Ben Bruce ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την μπάντα για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Ο Bruce είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε το συγκρότημα το 2006 και όλα τα υπόλοιπα μέλη ήρθαν αργότερα, ενώ ήταν και βασικός συνθέτης σε όλες τις δουλειές τους.

Αυτή είναι η δεύτερη βαρβάτη αποχώρηση που βιώνει το συγκρότημα, μετά από αυτή του Danny Worsnop το 2015, όμως ο τραγουδιστής, επέστρεψε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα. Οι Asking Alexandria έχουν προγραμματισμένη περιοδεία για τον Απρίλιο και προς το παρόν δεν τοποθετήθηκαν επίσημα για το θέμα.

H ανακοίνωση του Ben Bruce

Πρώτα και κύρια, θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τα χρόνια αγάπης και υποστήριξης. Σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή αφιερωμένη στη μουσική. Ήταν η πρώτη μου αγάπη από την ηλικία των 2 ετών και το ταξίδι που έκανα ήταν απολύτως απίστευτο.

Καθώς μεγάλωσα και η ζωή μου άλλαξε αναπόφευκτα, συνειδητοποίησα πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος. Ο χρόνος που πέρασα με όλους σας ήταν οι καλύτερες στιγμές μου. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αφιερώσω τη ζωή μου στην οικογένειά μου.

Εκτός από  ιατρικά θέματα που υπάρχουν στην οικογένεια μου, το να αφήνω τα παιδιά μου, σημαίνει ότι χάνω πάρα πολλές σημαντικές στιγμές στη ζωή τους. Είναι τόσο σημαντικό για μένα να είμαι εκεί για αυτά καθώς μεγαλώνουν και να είμαι εδώ για την οικογένειά μου όποτε με χρειάζεται, πράγμα που σημαίνει ότι, μετά από πολλή σκέψη, θα απομακρυνθώ από τους Asking Alexandria.

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και με είδαν να παίζω ζωντανά και άκουσαν τα τραγούδια που έχω γράψει όλα αυτά τα χρόνια. Οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Σας αγαπώ πραγματικά όλους τόσο πολύ για τα χρόνια υποστήριξης που μου δώσατε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

ben bruce

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.