Οι Apocalyptica παίζουν ξανά Metallica με τον Rob Trujillo
Music

Οι Apocalyptica παίζουν ξανά Metallica με τον Rob Trujillo

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Apocalyptica, αποφάσισαν να διασκευάσουν ξανά Metallica και παρουσιάζουν το “Plays Metallica Vol. 2”. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και περιλαμβάνει εννέα νέες διασκευές και έχει και συμμετοχή από τον Rob Trujillo στο μπάσο, για το πρώτο single που κυκλοφόρησε και είναι το Four Horsemen.

«Παίξαμε το πρώτο άλμπουμ ζωντανά και ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό από ό,τι περιμέναμε, οπότε μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε κάτι σαν το πρώτο άλμπουμ, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Έπρεπε να προκαλέσουμε τον εαυτό μας και να φέρουμε μία εντελώς νέα προοπτική στην αρχική ενέργεια και το συναίσθημα των Metallica» δήλωσε για το νέο άλμπουμ ο Eicca Toppinen.

Από τον πλευρά του ο Perttu Kivilaakso σχολίασε: «Συζητούσαμε για τη δημιουργία ενός ακόμα άλμπουμ με τραγούδια των Metallica για περίπου 20 χρόνια, καθώς υπήρχαν ακόμα τόσα πολλά υπέροχα τραγούδια που θέλαμε να παίξουμε! Περιμέναμε την τέλεια στιγμή για να το κάνουμε».

Αυτό είναι το tracklisting του vol. 2

1. Ride the Lightning
2. St. Anger
3. The Unforgiven II
4. Blackened
5. The Call of Ktulu (in memory of Cliff Burton)
6. The Four Horsemen (ft. Rob Trujillo)
7. Holier Than Thou
8. To Live Is To Die
9. One
10. One (Instrumental)

apocalyptica metallica

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.