Πέρασαν 25 χρόνια: Όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα
Music

Πέρασαν 25 χρόνια: Όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα

Ήταν 12 Ιουνίου του 1999, όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο -τότε- της περιοδείας τους για την προώθηση του Garage Inc. Το συγκρότημα εμφανίστηκε στην κατάμεστη Ριζούπολη με support τους Monster Magnet που είχαν μόλις κυκλοφορήσει το Powertrip, οπότε ήταν και αυτοί στα ντουζένια τους.

Ήταν φυσικά μια ευκαιρία να τους δει από κοντά κόσμος που δεν τα είχε καταφέρει έξι χρόνια νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη και θα περνούσαν, άλλα οκτώ μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα μας, απουσία-ρεκόρ τότε, όμως αυτό πλέον έχει σπάσει. Κι αυτό γιατί μετράμε ήδη 14 χρόνια από την τελευταία τους επίσκεψη και ελπίζουμε απλά για το 2025.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε πλάνα από τη συναυλία μέσα από εκπομπές της εποχής και αμέσως μετά τις επίσημες φωτογραφίες της βραδιάς που έχει ανεβάσει το συγκρότημα στο επίσημο site του.

Προς το παρόν ζούμε με τις αναμνήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: