Η Anneke στην Ελλάδα για εννέα εμφανίσεις!

Roxx |

Δεν είναι πολλές οι σχέσεις λατρείας μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη που να συναγωνίζονται αυτή των Ελλήνων μουσικόφιλων και της Anneke Van Giersbergen. Δεκαετίες τώρα και από την πρώτη στιγμή που ως τραγουδίστρια των The Gathering άναψε αυτή τη σπίθα, η Anneke νιώθει την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι της και οι Έλληνες fans έχουν βρει σε αυτή μια καλλιτέχνιδα που ακολουθούν και στηρίζουν, όποιο δημιουργικό δρόμο και να ακολουθήσει.

Το 2022 θα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να αναθερμάνουμε τη σχέση αυτή, 6 χρόνια από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Το επερχόμενο solo tour της Anneke Van Giersbergen θα περιλαμβάνει ένα γενναιόδωρο section στην Ελλάδα με μια σειρά από ιδιαίτερες εμφανίσεις, ξεκινώντας από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και την 9η Οκτωβρίου 2022.

Διαδοχικά σε Καβάλα, Καστοριά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο θα μπουν πολλά ακόμα λιθαράκια σε αυτό το love affair που πεισματικά αρνείται να ξεθωριάσει. To πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο The Darkest Skies Are The Brightest, κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ η τελευταία φορά που την είχαμε δει στη χώρα μας ήταν το 2016.

Η Made Of Stone Productions παρουσιάζει
Anneke Van Giersbergen
“Darkest Skies – Greek Tour Οκτώβριος 2022”

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 || Gazarte , Αθήνα

ώρα προσέλευσης 21:00
ώρα έναρξης 21:45

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
— A’ Zώνη : 20€
— Β’ Ζώνη : 18€
— Γ΄ Ζώνη : 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Reload Stores
— Μetal EraΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ