Αναβλήθηκε λίγο πριν την έναρξη η συναυλία των Cradle of Filth στη Θεσσαλονίκη
Music

Αναβλήθηκε λίγο πριν την έναρξη η συναυλία των Cradle of Filth στη Θεσσαλονίκη

Δυσάρεστα νέα για τους οπαδούς των Cradle of Filth στη Θεσσαλονίκη, αφού όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου, το συγκρότημα καθυστέρησε πάρα πολύ να περάσει τα σύνορα με την Τουρκία και δεν πρόλαβε να είναι εγκαίρως στην πόλη.

Από το απόγευμα υπήρχε ενημέρωση, ότι η καθυστέρηση είναι μεγάλη και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αδύνατον η μπάντα να προλάβει. Η διοργανώτρια εταιρεία στην ανακοίνωση της τονίζει ότι θα γίνουν ενέργειες ώστε να μπορέσει να επαναπρογραμματιστεί η συναυλία το συντομότερο δυνατό. Να τονίσουμε, ότι η εμφάνιση τους στην Αθήνα, στο Fuzz το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση

Μόλις πριν λίγα λεπτά κατόρθωσε το nightliner των CRADLE OF FILTH & WEDNESDAY 13 να απεγκλωβιστεί από το συνοριακό σταθμό. Η άφιξη τους και όλου του εξοπλισμού τους προβλέπεται αρκετά μετά τις 10μμ και δυστυχώς ο χρόνος δεν επαρκεί ώστε να μπορεί να στηθεί εγκαίρως όλος ο εξοπλισμός (απαιτούνται περίπου 3 ώρες από την άφιξη) και να γίνει soundcheck εγκαίρως ώστε να ξεκινήσει το live σε μια σχετικά λογική ώρα.

Ως επακόλουθο δυστυχώς η σημερινή συναυλία αναβάλλεται και θα γίνουν ενέργειες ωστε να μπορέσει να επαναπρογραμματιστεί το συντομότερο δυνατό.
Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας και νέα ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία.
The MADE OF STONE team
*η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.