Ανακοίνωση: Μεγάλος μιντιακός όμιλος αγόρασε το Roxx και αλλάζουμε ρεπερτόριο και ύφος
Music

Ανακοίνωση: Μεγάλος μιντιακός όμιλος αγόρασε το Roxx και αλλάζουμε ρεπερτόριο και ύφος

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση της ΡΟΚΣ Α.Ε. για τη συμφωνία πώλησης της ιστοσελίδας με την επωνυμία roxx.gr αλλά και του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού Roxx Radio.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Αγαπητοί αναγνώστες και ακροατές. Όταν προχωρήσαμε στη δημιουργία του Roxx και στη συνέχεια του Roxx Radio, ο μοναδικός μας στόχος ήταν μια διαφορετική πρόταση στο ιντερνετικό τοπίο. Μία πρόταση που θα «μιλάει» μία γλώσσα καθημερινή, χωρίς φανταχτερά περιτυλίγματα και επίδειξη γνώσεων. Όχι ότι δεν τις έχουμε. Τις έχουμε. Αλλά δεν σας τις δείχνουμε. Για τις γνώσεις λέμε πάντα.

Είχαμε μία ρομαντική προσέγγιση για τον χώρο της μουσικής, των ταινιών και των σειρών και ελπίζουμε να είχατε καταλάβει ότι οι προθέσεις μας ήταν αγνές. Γιατί ήταν.
Αυτό βέβαια κράτησε πολύ λίγο (περίπου μία εβδομάδα) και στη συνέχεια αρχίσαμε να σκεφτόμαστε «να πάει να γαμηθεί ο ρομαντισμός θέλουμε να βγάλουμε λεφτά».

Έτσι ρίξαμε όλο μας το βάρος προς αυτή τη κατεύθυνση.

Και να λοιπόν που ήρθε ο καιρός να επιβραβευθούμε για τις προσπάθειες μας.

Εδώ και περίπου έξι μήνες βρισκόταν σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση με μεγάλο μιντιακό όμιλο της Ελλάδας, που μας είχε κάνει προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΡΟΚΣ Α.Ε.
Οι πιο υποψιασμένοι από εσάς ίσως να είχατε καταλάβει ότι κάτι παίζει, από την ύποπτη απουσία αναρτήσεων για την Alexandra Daddario και τη Σάνσα. Σωστά είχατε καταλάβει. Κάτι έπαιζε, αφού προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε ένα πιο καθώς πρέπει προφίλ στο διάστημα που διαρκούσαν οι διαπραγματεύσεις.

Αυτές οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και από το βράδυ του Σαββάτου το Roxx άλλαξε και επίσημα χέρια.

Αυτό που θα πρέπει να περιμένετε από εδώ και πέρα είναι η μεταμόρφωση του Roxx Radio σε ένα ραδιόφωνο πιο κοντά στα πρότυπα των FM, με οδηγό τη μεγάλη εμπορική επιτυχία ελληνικών σταθμών που παίζουν rock.

Το site επίσης θα προσαρμοστεί περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα και θα ρίξει το βάρος του στη showbiz της χώρας μας, αλλά και στην επικαιρότητα κάνοντας αναφορές σε ότι απασχολεί και «καίει» την κοινωνία μας.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε αλλά και να μην το κάνετε δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα αφού εμείς αυτό που θέλαμε το πετύχαμε. Με την πώληση βγάλαμε πολλά λεφτά.

Αυτό είναι το τελευταίο κείμενο του Roxx που γράφετε με το δικό μας στυλ. Από εδώ και πέρα μπαίνουμε στη νέα εποχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ