Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Bring me the Horizon
Music

Ανακοίνωσαν μέχρι και Βουλγαρία οι Bring me the Horizon

Οι Bring me the Horizon συνέχισαν τις ανακοινώσεις για τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις και μετά τη Ρουμανία, έκαναν γνωστό ότι πάνε και στη Βουλγαρία για το Hills of Rock Festival στις 26 Ιουλίου.

Μετά τη θριαμβευτική headline εμφάνιση τους πέρυσι στο Download Festival, ο Oli Sykes και η παρέα του θα είναι το κορυφαίο όνομα σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της ηπείρου μας αυτό το καλοκαίρι, σε μία περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο και θα πρέπει να πούμε ότι αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία να τους δούμε και στη χώρα μας.

Αφού έφτασαν μέχρι τη Βουλγαρία, πλέον τα  πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και δεν θεωρούμε ότι το κοινό της Βουλγαρίας, είναι πιο ανοιχτόμυαλο ή έχει μεγαλύτερη άνεση στα ακριβά εισιτήρια από ότι εμείς στην Ελλάδα.

Ναι, φέτος έχουμε μπροστά μας δεκάδες συναυλίες και τεράστια ονόματα, αλλά οι Bring me the Horizon είναι αυτή τη στιγμή ίσως το κορυφαίο όνομα στο ευρύτερο μοντέρνο metal και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ανάμεσα στους προορισμούς.

Τέλος πάντων, λεφτά δεν βάζουμε από την τσέπη μας, διοργανωτές δεν είμαστε, οπότε μια γνώμη λέμε απλά. ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.