Amon Amarth: Νέο τραγούδι σε φουρτουνιασμένα νερά
Music

Amon Amarth: Νέο τραγούδι σε φουρτουνιασμένα νερά

Οι Amon Amarth επέστρεψαν με νέο τραγούδι που έχει τίτλο Put Your Back Into The Oar και συνοδεύεται από ένα βίντεο που -σωστά μαντέψατε- θα μπορούσε να είναι επεισόδιο από τους Vikings. To single ηχογραφήθηκε πριν από έναν χρόνο στη Σουηδία με παραγωγό τον Jens Bogren (DragonForceSepultura) και αποτελεί standalone κυκλοφορία αφού προς τον παρόν η επόμενη δουλειά της μπάντας είναι στο στάδιο της δημιουργίας.

«Ήμασταν ήσυχοι τα τελευταία δύο χρόνια αλλά βρισκόμαστε στο σπίτι μας στη Σουηδία και δουλεύουμε σκληρά. Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τους οπαδούς που έρχονται στις συναυλίες μας και διασκεδάζουν κάνοντας την… κωπηλασία των βίκινγκς. Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να γράψουμε ένα τραγούδι για αυτό. Αυτό είναι για εσάς, όπου κι αν είστε, είθε ο Όντιν να σας οδηγεί ενώ κωπηλατείτε προς το πεπρωμένο σας σε αχαρτογράφητες θάλασσες. Απολαύστε το τραγούδι και το βίντεο ενώ συνεχίζουμε τη δουλειά για το νέο άλμπουμ» ανέφερε το συγκρότημα στην ανακοίνωση του.

To πιο πρόσφατο άλμπουμ των Amon Amarth, με τίτλο Berserker, κυκλοφόρησε πίσω στο 2019, ενώ το φθινόπωρο θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη μαζί με τους Machine Head και τους Halo Effect αλλά δυστυχώς η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Αυτό είναι το νέο βίντεο των Amon Amarth

Και αυτό είναι ένα δείγμα… κωπηλασίας των οπαδών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ