Άλλο ένα heavy single από τους Bring me the Horizon
Music

Άλλο ένα heavy single από τους Bring me the Horizon

Άλλο ένα single μέσα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, παρουσίασαν την Παρασκευή οι Bring me the Horizon και κινείται και αυτό στα πιο heavy μονοπάτια που είχε πάρει και το Amen πριν από μερικούς μήνες, με φωνητικά σε ένα σημείο να θυμίζουν ακόμα και τις μέρες του Count Your Blessings.

Το Koοl-Aid είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η μπάντα μετά την αποχώρηση του Jordan Fish, που έγινε επίσημη μέσα στην περίοδο των εορτών και δεν περιλαμβάνει κανένα συνθετικό credit του, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι γράφτηκε μετά το καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν, πρέπει να εξηγείται η τεράστια καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Nex Gen, που αρχικά θα γινόταν διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε αλλά πήρε αναβολή χωρίς να δοθεί νέα ημερομηνία.

Έχουμε φτάσει αισίως τα έξι single από τον Σεπτέμβριο του 2021 και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε αν θα μπουν όλα αυτά τα τραγούδια στο νέο άλμπουμ τους όταν αυτό τελικά κυκλοφορήσει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KOOL-AID

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.