Ακύρωσε την περιοδεία του ο Corey Taylor: «Έχω καταρρεύσει»
Music

Ακύρωσε την περιοδεία του ο Corey Taylor: «Έχω καταρρεύσει»

Ο Corey Taylor ανακοίνωσε ότι ακυρώνει ολόκληρη την αμερικανική του περιοδεία που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο frontman των Slipknot στη δήλωση του τονίζει η ψυχική και σωματική υγεία του υγεία έχουν καταρρεύσει.

Όπως λέει αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να περάσει χρόνο με την οικογένεια του και θα κάνει ότι μπορεί για να είναι ξανά υγιής. Να τονίσουμε ότι αυτή η ακύρωση δεν επηρεάζει προς το παρόν τουλάχιστον τις εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει για την Ευρώπη το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η δήλωση του Corey Taylor: 

Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ακύρωση της επερχόμενης περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική. Τους τελευταίους μήνες, η ψυχική και σωματική υγεία μου έχει καταρρεύσει και έφτασα σε ένα μέρος που ήταν ανθυγιεινό για την οικογένειά μου και εμένα.

Γνωρίζω ότι αυτή η απόφαση θα προκαλέσει σοκ σε κάποιους και μπορεί να θεωρηθεί ως μη δημοφιλής από άλλους, αλλά αφού έριξα μια προσεκτική ματιά στο πού βρίσκομαι και πού πήγαινα, πρέπει να τραβήξω τον εαυτό μου πίσω και να είμαι σπίτι με την οικογένειά μου προς το παρόν. Όσοι από εσάς αγοράσατε εισιτήρια και πακέτα VIP για αυτήν την επερχόμενη περιοδεία θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Στέλνω την αγάπη μου στους θαυμαστές, το συγκρότημα μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω εδώ μέχρι στιγμής. Υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι όσο πιο υγιής μπορώ. Μέχρι τότε, ζητώ συγγνώμη από όλους όσους θα βλέπαμε στην περιοδεία και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.