Αυτές είναι οι νέες μάσκες των Slipknot - Παραμένει ανώνυμο το ένα νέο μέλος
Music

Αυτές είναι οι νέες μάσκες των Slipknot – Παραμένει ανώνυμο το ένα νέο μέλος

Slipknot γιορτάζουν φέτος τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους και το γιορτάζουν με περιοδεία αλλά και νέες μάσκες και στολές. Πήραμε μία μικρή γεύση με τα πλάνα που κυκλοφόρησαν από τις μέχρι τώρα συναυλίες τους, αλλά το Paper Mag, παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις νέες τους εμφανίσεις.

Για τις διαφορές που έχουν οι νέες στολές και οι μάσκες μίλησε ο Clown: «Αν βάλω ακριβώς αυτό που φορούσα πριν από 25 χρόνια, νομίζω ότι θα ήταν προσβλητικό για το ποιος ήμουν πριν από 25 χρόνια και για τους ανθρώπους που με γνώριζαν και δεν υπάρχει τρόπος σε αυτήν την πραγματικότητα να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Και πάλι, δεν θα ήμουν αληθινός. Όλοι συμφωνήσαμε να κάνουμε τα πράγματα για το πώς είμαστε και τι νιώθουμε, και αυτή είναι η έμπνευση… να πάρουμε το παρελθόν και να το κάνουμε παρόν για το μέλλον». 

Έχουμε όλες τις φωτογραφίες από το θέμα αμέσως μετά, αλλά πριν από αυτό κάτι άλλο που έχει ενδιαφέρον. Στον επίσημο λογαριασμό της μπάντας στο instagram, υπάρχουν ξεχωριστές δημοσιεύσεις με κοντινά πλάνα από τις νέες μάσκες και ως λεζάντα το όνομα κάθε μέλους.

Και του Eloy Casagrande που ανακοινώθηκε και επίσημα ως ο νέος ντράμερ την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός που παραμένει ανώνυμος είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Grraig Jones στα samples από πέρυσι, αφού κάτω από τη φωτογραφία του υπάρχει απλά η λεζάντα Samples/Media. Εκτός κι αν τον λένε όντως Samples Media. Αλλά μάλλον δεν τον λένε έτσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: