Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την απόσυρση τους από τη σκηνή και τις περιοδείες
Music

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την απόσυρση τους από τη σκηνή και τις περιοδείες

Την απόφαση τους να σταματήσουν τις περιοδείες και τις συναυλίες γενικότερα, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Aerosmith. To συγκρότημα, που ξεκίνησε το 2023 την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, αναγκάστηκε μετά από λίγες εμφανίσεις να αναβάλλει το υπόλοιπο πρόγραμμα λόγω προβλήματος του Steven Tyler στις φωνητικές χορδές.

Αυτή η περιοδεία θα συνεχιζόταν από τον Σεπτέμβριο και πήγαινε μέχρι και το 2025, όμως, όπως αναφέρει το συγκρότημα στην ανακοίνωση του, το πρόβλημα του τραγουδιστή είναι αξεπέραστο, έτσι σταματούν οριστικά. Αυτό που δεν αποκλείστηκε πάντως είναι να ακούσουμε νέα μουσική κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αυτή είναι η ανακοίνωση: 

«Ήταν το 1970 όταν μια σπίθα έμπνευσης μετατράπηκε στους Aerosmith. Χάρη σε εσάς, τον Γαλάζιο Στρατό μας, αυτή η σπίθα έγινε φλόγα και καίει για πάνω από πέντε δεκαετίες. Μερικοί από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή και όλοι είστε ο λόγος που γράψαμε την ιστορία του ροκ εν ρολ. Ήταν τιμή της ζωής μας,  που η μουσική μας έγινε μέρος του soundtrack της ζωής σας.

Πάντα θέλαμε να σας απογειώνουμε με τις εμφανίσεις μας. Όπως γνωρίζετε, η φωνή του Steven είναι ένα όργανο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Έχει περάσει μήνες δουλεύοντας ατελείωτα για να φτάσει τη φωνή του εκεί που ήταν πριν από τον τραυματισμό του. Τον είδαμε να αγωνίζεται. Παρά το γεγονός ότι έχει την καλύτερη ιατρική ομάδα στο πλευρό του, δυστυχώς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δυνατή η πλήρης ανάρρωση από τον τραυματισμό του στις φωνητικές χορδές. Έτσι πήραμε τη δυσάρεστη και δύσκολη απόφαση, ως αδέλφια, να αποσυρθούμε από τη σκηνή και τις περιοδείες.  

Είμαστε ευγνώμονες και δεν έχουμε λόγια για όλους όσους ήταν έτοιμοι να βγουν ξανά σε περιοδεία μαζί μας. Ευγνώμονες στο έμπειρο πλήρωμά μας, την απίστευτη ομάδα μας και τους χιλιάδες ταλαντούχους ανθρώπους που έκαναν δυνατές τις ιστορικές μας διαδρομές. Ένα τελευταίο ευχαριστώ σε εσάς — οι καλύτεροι θαυμαστές στον πλανήτη Γη, τώρα και πάντα, έχετε κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: