1.5 εκατομμύριο εισιτήρια σε μία μέρα πούλησαν οι AC/DC για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία
Music

1.5 εκατομμύριο εισιτήρια σε μία μέρα πούλησαν οι AC/DC για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία

Η πρώτη περιοδεία των AC/DC μετά από οκτώ χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο και φυσικά είναι περιττό να πούμε ότι η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν και είναι τεράστια. Αλλά θα το πούμε, αφού τα νούμερα ήρθαν στην επιφάνεια είναι συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με τον Chris Dalston,που είναι επικεφαλής της εταιρείας που εκπροσωπεί την μπάντα, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας διατέθηκαν 1,5 εκατομμύριο εισιτήρια. Το λες και αστρονομικό το νούμερο.

«Πιστεύαμε ότι θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες που έγιναν ποτέ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να βάλεις εισιτήρια στην πώληση. Είναι σαν τα Χριστούγεννα το βράδυ πριν βγούμε στην αγορά. Δεν μπορείς να κοιμηθείς, είσαι νευρικός. Ξύπνησα στις 2:30 ή στις 3 το πρωί και στην Ευρώπη είχε ήδη ξεκινήσεις η προπώληση. Είχαμε ήδη κάνει sold out σε κάποιες από τις συναυλίες. Έκοψαν 1,5 εκατομμύριο εισιτήρια σε μια μέρα.

Είναι συγκλονιστικό και σου δίνει μεγάλη πίστη, επειδή είναι πολύ συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο διεξάγουν την επιχείρησή τους. Δεν κάνουν VIP. Δεν κάνουν δυναμική τιμολόγηση εισιτηρίων. Δεν θέλουν ποτέ να ακούσουν τους οπαδούς να παραπονιούνται για πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων. Υπάρχει επίσης ένα σημείο όπου πρέπει να το πιέσουμε λίγο, γιατί διαφορετικά δεν θα είχαν την πολυτέλεια να κάνουν περιοδεία — ειδικά όταν παίζουν μια μέρα, τρεις μέρες άδεια. Προφανώς ο στόχος να συνεχίσουν να το απολαμβάνουν και να λειτουργεί καλά. Θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε σε περιοδεία και το ’25, το ’26, το ’27, όσο καιρό θέλουν , αλλά πρέπει να περάσουμε πρώτα από την Ευρώπη»

Το ενδιαφέρον για εμάς στην Ελλάδα, είναι ότι υπάρχει πλάνο για να συνεχιστεί αυτή η περιοδεία και για τα χρόνια που θα έρθουν, έτσι θα έχουμε μία ελπίδα ότι μπορεί να  περάσουν και από τα μέρη μας, αφού στον φετινό σχεδιασμό μείναμε απ’ έξω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: