Οι Muse επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Ιούνιο!
News

Οι Muse επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Ιούνιο!

Τεράστια συναυλιακή ανακοίνωση είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού όπως έγινε γνωστό οι Muse θα είναι οι headliners του Ejekt που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ!

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση τους στη χώρα μας είχε πραγματοποιηθεί το 2016 στην περιοδεία τότε για το Drones, ενώ η μπάντα βρίσκεται στο στούντιο αυτή την εποχή και αναμένεται μέχρι τότε να έχει κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Simulation Theory.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 του μήνα και οι τιμές τους είναι 55 ευρώ (early bird) για τη Zone B, 90 ευρώ (early bird) για τη Zone A, ενώ τα early bird VIP κοστίζουν 145 ευρώ.

Το δελτίο Τύπου: 

To EJEKT Festival 2022 υποδέχεται τους Muse!

Οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής θα είναι οι headliners του EJEKT Festival 2022 την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α.

Πριν από έξι χρόνια, οι Muse έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη σκηνή του EJEKT Festival, γράφοντας ιστορία με μια αξέχαστη εμφάνιση που επί δύο ώρες ξεσήκωσε τους 30.000 θεατές και επιβεβαίωσε τον τιμητικό τίτλο τους ως της κορυφαίας ροκ μπάντας του πλανήτη!

Αυτό ακριβώς είναι οι Muse και το δείχνουν σε κάθε συναυλία τους: το απόλυτο mega rock act της εποχής μας που βρίσκεται στο ζενίθ των δυνάμεών του και χάρη σε μια σειρά από massive hits (“Uprising”, “Starlight”, “Madness”, “Resistance”, “Hysteria”, “Feeling Good”, “Knights of Cydonia”, “Time Is Running Out”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Psycho”, κλπ), μπορεί να παρουσιάσει ένα καθηλωτικό show που όμοιό του δεν υπάρχει.

Στις 29 Ιουνίου 2022 οι Muse θα επιστρέψουν στη σκηνή του EJEKT Festival με το νέο, εντυπωσιακό show τους στα πλαίσια της περιοδείας για τον επερχόμενο, νέο δίσκο τους. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στις 10.30π.μ. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ZONE B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
ZONE A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EJEKT 2020 και 2021

Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα EJEKT 2020 και 2021, προκειμενου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο για το EJEKT 2022 στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα  https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/ejektfestival2022/  και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: