Muse: Ακούστε ολόκληρο το νέο remix του Origin of Symmetry
News

Muse: Ακούστε ολόκληρο το νέο remix του Origin of Symmetry

20 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κυκλοφορία του Origin of Symmetry, του άλμπουμ που έβγαλε τους Muse από τη σκιά των Radiohead και τους άνοιξε τον δρόμο για την κορυφή παγκοσμίως. Πολλοί το θεωρούν μέχρι και σήμερα το καλύτερο άλμπουμ της μπάντας και η επέτειος γιορτάζεται με ένα τρομερό δώρο για τους φανατικούς οπαδούς τους.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί ξανά με νέο remix που στέλνει τη δουλειά σε νέα ύψη. Το συγκρότημα ζήτησε από τον Rich Costey που έκανε την παραγωγή ή την μίξη στα περισσότερα άλμπουμ τους που ακολούθησαν, να ασχοληθεί με τις ορίτζιναλ ηχογραφήσεις. Ήθελαν να δώσουν μεγαλύτερη καθαρότητα με ένα πιο ανοιχτό, δυναμικό και λιγότερο συμπιεσμένο ήχο.

Με αυτή τη διαδικασία μπόρεσαν να φέρουν στο προσκήνιο  στοιχεία και ιδέες που θάφτηκαν στην αρχική παραγωγή όπως ένα πιάνο στο Micro Cuts ή έγχορδα που είχαν ηχογραφηθεί στο Abbey Road για τα Citizen Erased, Megalomania και Space Dementia.

Στο tracklisting μπαίνει και το Futurism που ήταν αρχικά bonus track στην Ιαπωνική έκδοση του άλμπουμ, ενώ τώρα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στα Feeling Good και Megalomania.

H νέα έκδοση του άλμπουμ, είναι διαθέσιμη από σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ το βινύλιο με το νέο εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Οι φανατικοί του συγκροτήματος κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, φορέστε ακουστικά, βάλτε τον ήχο στο τέρμα και απολαύστε το.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: