Multiverse of Madness: Για χάος και κάτι εντελώς διαφορετικό μας προετοιμάζουν οι κριτικές
News

Multiverse of Madness: Για χάος και κάτι εντελώς διαφορετικό μας προετοιμάζουν οι κριτικές

Βρισκόμαστε πλέον λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Multiverse of Madness που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου και οι κριτικές για τη νέα ταινία της Marvel είναι εδώ! Η κοινή θέση που επικρατεί είναι ότι το μεγαλύτερο προσόν της ταινίας είναι η σκηνοθεσία του Σάμ Ράιμι που βάζει τις χαρακτηριστικές του πινελιές και κάνει το πρότζεκτ δικό του.

Με σχεδόν 150 κριτικές ήδη δημοσιευμένες, η ταινία έχει σκορ 80% στο  Rotten Tomatoes μία επίδοση που την φέρνει στη μέση και λίγο πιο κάτω σε σχέση με το υπόλοιπο MCU και ακριβώς πάνω από το Black Widow.

Το σημαντικό στοιχείο σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι μιλάμε για μία ταινία που αλλάζει αρκετά τη φόρμουλα της Marvel βάζοντας μέχρι και στοιχεία τρόμου στο τελικό αποτέλεσμα, έτσι είναι λογικό να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις απόψεις, αφού είδαμε ανθρώπους να λένε για ένα τολμηρό μεγάλο βήμα και άλλους να λένε ότι το MCU έχασε τον δρόμο του. Όπως συμβαίνει πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Από αυτά που διαβάζουμε πάντως, κυριαρχεί και κάτι ακόμα. Το Multiverse of Madness είναι από τις ταινίες που για να απολαύσεις καλύτερα θα πρέπει να έχεις μεγάλη επαφή με τις εξελίξεις ακόμα και στις σειρές του Disney Plus και να μην είναι από τις πρώτες σου εμπειρίες με το σύμπαν της Marvel.

Ακολουθούν κάποιες από τις πρώτες κριτικές: 


Οι Rammstein στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2023!

Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: