Μπομπ Σάγκετ: Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός κωμικός
News

Μπομπ Σάγκετ: Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός κωμικός

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε ο Bob Saget, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Orange County. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά όπως τονίζει η ανακοίνωση στον χώρο δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλκοόλ ή άλλα στοιχεί που να δείχνουν προς κάποια ενέργεια.

Ο Saget ήταν ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς της Αμερικής, με πιο μεγάλη επιτυχία του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Full House που προβλήθηκε από το 1987 έως το 1995 με οκτώ σεζόν και 193 επεισόδια.  Στο Fuller House που προβλήθηκε από ο Netflix συμμετείχε σε δέκα επεισόδια.

«Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα» ανέφερε η οικογένεια Σαγκέτ στη δήλωσή της. «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και φέρνοντας ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά κοντά μέσα από το γέλιο. Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στη μνήμη της αγάπης και του γέλιου που χάριζε στον κόσμο ο Μπομπ».

Από τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε βρισκόταν σε stand-up περιοδεία και μάλιστα η τελευταία του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου Jacksonville. Λίγη ώρα μετά πόσταρε και τη φωτογραφία που ακολουθεί στο twitter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: