Μπηχτές του Machine Gun Kelly για τους Slipknot ενώ έπαιζαν στο ίδιο φεστιβάλ
News

Μπηχτές του Machine Gun Kelly για τους Slipknot ενώ έπαιζαν στο ίδιο φεστιβάλ

Το περιμέναμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή και να που έγινε. Ο Machine Gun Kelly σήκωσε το… μπαλάκι που πέταξε πριν από λίγο καιρό ο Corey Taylor και την ώρα που έκλεινε την εμφάνιση του στο Riot Fest έριξε τις μπηχτές του για τους Slipknot.

«Ξέρετε για ποιο πράγμα που δεν κάνω είμαι χαρούμενος; Που δεν είμαι 50 χρονών και να φοράω μία γ@μημένη περίεργη μάσκα, στη γ@μημένη σκηνή. Γ@μημένα σκατά» τόνισε προφανώς αναφερόμενος στους Slipknot που την ίδια ώρα έπαιζαν σε άλλη σκηνή του φεστιβάλ.

Ο λόγος που ο Machine Gun Kelly το έκανε αυτό είναι πρoφανής και δεν είναι άλλους από την πρόσφατη δήλωση του Corey Talor που είχε πει: «Σιχαίνομαι τα περισσότερα από το νέο rock. Σιχαίνομαι αυτούς που απέτυχαν στο ένα είδος και αποφάσισαν να το γυρίσουν στο rock. Αυτός που το κάνει ξέρει ποιος είναι. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία».

Ο MGK που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο χρόνο με τις pop-punk μουσικές του, διψάει για καυγά αφού είχε πάρει τεράστια έκταση η κόντρα του με τον Eminem πριν μία διετία, ενώ πριν από μερικές μέρες τον είδαμε να αρπάζεται με τον Conor McGregor στα βραβεία του MTV.

Και φυσικά περιμένουμε τώρα την απάντηση του Corey Taylor, που επίσης δεν κρατάει εύκολα κλειστό το στόμα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ