Μπηχτές Dickinson για Halford και το autocue στις συναυλίες
News

Μπηχτές Dickinson για Halford και το autocue στις συναυλίες

Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, ο Bruce Dickinson εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Αμβούργο της Γερμανίας και έκανε ξανά μετά από χρόνια μία αναφορά στο θέμα του autocue που χρησιμοποιούν κάποιοι τραγουδιστές στις συναυλίες, όπως για παράδειγμα ο Rob Halford και ο Ozzy Osbourne.

«Δεν χρησιμοποιώ autocue στη σκηνή. Πολλοί τραγουδιστές το κάνουν έχουν απλά τα λόγια τους στην οθόνη: Breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law.’ Breaking the what? ‘Breaking the law. Breaking the law» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

Για το ίδιο θέμα είχε μιλήσει και το 2014 σε συνέντευξη του στη Guardian χρησιμοποιώντας ξανά το παράδειγμα του Halford με το Breaking The Law. Λίγο καιρό μετά ο Halford απάντησε λέγοντας ότι αγαπάει τον Bruce ό,τι και να λέει στις συνεντεύξεις του.

Το θέμα του autocue ήταν αφορμή και για το περίφημο περιστατικό του 2005 όταν η Sharon Osbourne είχε επιβάλλει τη διακοπή ρεύματος τρεις φορές κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Maiden στη Καλιφόρνια. Είχε αιτιολογήσει τη στάση της τότε, λέγοντας ότι ο Dickinson κορόιδευε τον άντρας κάθε βράδυ για τους στίχους στην οθόνη.

https://youtu.be/u5FmzMkbXyY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ