Μπασίστας Pearl Jam: «Ο Chris Cornell ήταν ο μεγαλύτερος συνθέτης που έχει βγάλει το Σιάτλ»
News

Μπασίστας Pearl Jam: «Ο Chris Cornell ήταν ο μεγαλύτερος συνθέτης που έχει βγάλει το Σιάτλ»

Ο Jeff Ament είναι ο μπασίστας των Pearl Jam που είχε παίξει φυσικά με τον Chris Cornell στο άλμπουμ των Temple of The Dog, ενώ είναι και ένας από τους ανθρώπους που μίλησε στην κηδεία του.

Σε συνέντευξη του στο NBA.com, o Ament χαρακτήρισε τον Chris Cornell ως τον καλύτερο συνθέτη που έχει βγάλει ποτέ το Σιάτλ.

«Συμπεριλαμβανομένου του Jimi Hendrix ο Chris Cornell ήταν ο καλύτερος. Ο Hendrix μπορούσε να παίξει την κιθάρα σαν τρελός, αλλά ο Chris είχε όλα τα συνθετικά εφόδια που οι υπόλοιποι ελπίζουμε να έχουμε. Είχε τη δυνατότητα να τυλίξει μία μελωδία γύρω από τον πιο παράξενο ρυθμό και να φτιάξει κάτι πιασάρικο. Και ήταν ένας εξαιρετικός στιχουργός. Αν δεις όλους του τους στίχους καταλαβαίνεις ότι περνούσε τον πόνο και την κατάθλιψη του μέσα από αυτά. Και μαζί με τη σύνθεση είχε φυσικά και αυτή τη φωνή. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν τόσες πολλές επιλογές με τη φωνή τους. Μπορούσε να υποδυθεί πολλούς χαρακτήρες με αυτή τη φωνή. Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του, περάσαμε χρόνο μαζί και μπόρεσα να είμαι μάρτυρας στο μεγαλείο του»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ