To trailer για τον νέο Μονομάχο είναι εδώ
Movies

To trailer για τον νέο Μονομάχο είναι εδώ

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τον πρώτο Μονομάχο του Ρίντλεϊ Σκοτ και τώρα ο σκηνοθέτης επιστρέφει με το σίκουελ. Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο με πρωταγωνιστές τους Paul Mescal, Pedro Pescal και Denzel Washington. Το νέο trailer δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τοποθετημένο αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας στην αρχαία Ρώμη, ο Gladiator II επικεντρώνεται στον Lucius (Mescal),  τον εγγονό του πρώην Ρωμαίου αυτοκράτορα Μάρκου Αυρήλιου και τώρα τον ενήλικο γιο του αυτοκράτορα Commodus, που κατοικεί με την οικογένειά του στη Numidia.

Αφού κατέληξε στη σκλαβιά μετά από μια εισβολή με επικεφαλής έναν Ρωμαίο στρατηγό, ο Λούσιους ακολουθεί την έμπνευση του Μάξιμου (τον οποίο υποδύεται ο Ράσελ Κρόου στο πρωτότυπο Μονομάχος) και διαγωνίζεται ως μονομάχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: