Το trailer για το Men του Alex Garland είναι συγκλονιστικό
Movies

Το trailer για το Men του Alex Garland είναι συγκλονιστικό

Ο Alex Garland είναι ο σκηνοθέτης των Ex Machina και Annihilation και το Men είναι η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του. Πρωταγωνιστεί η Jessie Buckley (υποψήφια στα φαρίνα όσκαρ για το Lost Daughter) και το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης είναι απλά συγκλονιστικό.

Γνωστός κυρίως για το δεξιοτεχνικό sci-fi του, o σκηνοθέτης στρέφεται στον ψυχολογικό τρόμο σε μία ταινία που ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αφορά μία γυναίκα που  ταξιδεύει σε αγγλική επαρχία λίγο μετά τον θάνατο του άνδρα της. Το trailer καταφέρνει να είναι ακόμα πιο μυστικοπαθές και να σηκώνει την τρίχα κάγκελο.

Βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να περπατά μέσα από ένα δάσος προς την είσοδο ενός σκοτεινού τούνελ. Κακή ιδέα φυσικά, αλλά δεν μας ρώτησε και κανείς. Ενώ ακούμε την ηχώ τη φωνή της να διαπερνά το τούνελ, ξαφνικά μεταφερόμαστε σε μία εκκλησία. Στη συνέχεια βλέπει έναν γνωστό της άνδρα να στέκεται κάτω από μηλιά στην αυλή της. Ο άνδρας εξαφανίζεται ενώ ακούγεται μία κραυγή. Μια άλλη μυστήρια φιγούρα την παρακολουθεί ενώ επιστρέφουμε στο τούνελ, με την πρωταγωνίστρια να απομακρύνεται.  Η πρεμιέρα για το Men του Alex Garland είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαΐου και αμέσως μετά το trailer μπορείτε να δείτε και το πρώτο πόστερ.

Alex Garland Men

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ