Το trailer για το δεύτερο μέρος του Rebel Moon μόλις κυκλοφόρησε
Movies

Το trailer για το δεύτερο μέρος του Rebel Moon μόλις κυκλοφόρησε

Το “REBEL MOON – Part 2: THE SCARGIVER” συνεχίζει τον επικό μύθο της Κόρα και των πολεμιστών που επέζησαν, καθώς προετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας στο πλευρό του γενναίου λαού του Βελντ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωρό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τους δικούς τους στη μάχη κατά του Μητρικού Κόσμου.

Τη βραδιά της μάχης, οι πολεμιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, καθώς καθένας τους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πολεμά. Καθώς όλες οι δυνάμεις του Βασιλείου ασκούν πίεση στην επανάσταση που γεννάται, διαμορφώνονται άρρηκτοι δεσμοί, αναδύονται ήρωες και γεννιούνται θρύλοι.

Από τον Ζακ Σνάιντερ, τον σκηνοθέτη των “300”, “Άνθρωπος από Ατσάλι” και “Army of the Dead”, το REBEL MOON είναι μια ταινία σε 2 μέρη που χρειάστηκαν δεκαετίες για να ολοκληρωθεί.

Το “REBEL MOON – ΜΕΡΟΣ 1: A CHILD OF FIRE” είναι τώρα στο Netflix. Το “REBEL MOON – Part 2: THE SCARGIVER” κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου 2024.

Αυτό είναι το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.