Θεούλης κάνει μήνυση στη γυναίκα που βγήκε ραντεβού επειδή έστελνε μηνύματα στον κινηματογράφο
Movies

Θεούλης κάνει μήνυση στη γυναίκα που βγήκε ραντεβού επειδή έστελνε μηνύματα στον κινηματογράφο

Σας μιλάει αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που πέρασε μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του το 2003 κατά τη διάρκεια της προβολής του Return of the King.

O μπροστινός μου στον κινηματογράφο, που ήταν σίγουρα πάνω από 60 χρονών, είχε φέρει μαζί του από το σπίτι ένα πλήρες γεύμα το οποίο το είχε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και στο αλουμινόχαρτο μέσα σε σακούλα.

Έτσι για περίπου μία ώρα, μέχρι να ολοκληρώσει το φαγητό, ανοιγόκλεινε σακούλα και αλουμινόχαρτο κάνοντας θορύβους που μου στέρησαν την πλήρη απόλαυση της ταινίας.

Αν και μου πέρασε από το μυαλό εκείνη την ώρα να τον απαλλάξω από τη μιζέρια του χτυπώντας με ένα φτυάρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δεν το έκανα τελικά γιατί ο διπλανός μου, μου είπε ότι είναι παράνομο και θα πήγαινα φυλακή.

Το μετανιώνω από τότε γιατί κάθε φορά που σκέφτομαι το Return of the King το μυαλό μου γεμίζει από ήχους αλουμινόχαρτου.

Σε άλλα νέα τώρα, αλλά σε αντίστοιχο περιστατικό, ένας έξαλλος θεατής του δεύτερου Guardians of the Galaxy στον κινηματογράφο Alamo Drafthouse σκέφτεται να κάνει μήνυση σε γυναίκα που έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας. Και προσέξετε, αυτή η γυναίκα δεν ήταν απλά στο ίσιο χώρο, αλλά είχαν πάει μαζί και μάλιστα ήταν το πρώτο τους ραντεβού.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η κινηματογραφική αλυσίδα Alamo Drafthouse έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη της Αμερικής και έχει πολιτική μηδενικής ανοχής σε χρησιμοποίηση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της προβολής των ταινιών.

Ήταν ένα πρώτο ραντεβού βγαλμένο από την κόλαση. Περίπου 15 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας άρχισε να στέλνει μηνύματα και αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί γενικά πάρα πολύ. Ενεργοποίησε το κινητό της τουλάχιστον με 10 με 20 φορές μέσα σε 15 λεπτά για να στείλει και να διαβάσει μηνύματα.

Ο 37χρονος Brandon Vezmar, συνεχίζει λέγοντας ότι ζήτησε από τη γυναίκα να σταματήσει να στέλνει μηνύματα αλλά αυτή τον αγνόησε. Τότε της είπε ότι αν είναι να συνεχίσει καλύτερα θα ήταν φύγει από το σινεμά κάτι που η γυναίκα έκανε αφήνοντας όμως χωρίς μεταφορικό μέσο αφού είχαν πάει στον κινηματογράφο με το αυτοκίνητο της.

Ο έξαλλος θεατής αναμένεται να ζητήσει από τα γυναίκα τα λεφτά του εισιτηρίου, αφού όπως λέει κινηματογραφική του εμπειρία χάλασε από τα όσα έγιναν, αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Η συμπεριφορά της λέει, είναι απειλή για την πολιτισμένη κοινωνία.

Τι είχε να πει η… κατηγορούμενη για όλα αυτά;

Είχα χαμηλωμένη τη φωνή και δεν έστελνα συνέχεια μηνύματα. Δεν είμαι κακός άνθρωπος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ