Τι θα συνέβαινε αν ο ιός της χιλιετίας γινόταν πραγματικότητα;
Movies

Τι θα συνέβαινε αν ο ιός της χιλιετίας γινόταν πραγματικότητα;

Σχεδόν 25 χρόνια έχουν περάσει από τότε, που ετοιμαζόμασταν για την καταστροφή του κόσμου λόγω του ιού της χιλιετίας. Το λεγόμενο «πρόβλημα» ήταν ένας επικίνδυνος ιός ονόματι «Y2K» που ήταν ικανός να προκαλέσει παράλυση όλων των συστημάτων υπολογιστών και καταστροφή όλων των λογισμικών τους λόγω της αδυναμίας αλλαγής του έτους από το 99 στο 00, επειδή το έτος δεν θα άλλαζε σε 2000, αλλά θα γύριζε στο 1900.

Φυσικά, τίποτα δεν συνέβη στο τέλος, αλλά τι θα γινόταν αν συνέβαινε; Αυτό το σενάριο μας παρουσιάζει η νέα horror comedy της A24 που έχει απλά τον τίτλο Y2K με τις μηχανές να… τρελαίνονται και να αρχίζουν τις επιθέσεις στους ανθρώπους.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε με τη συμμετοχή του Fred Durst, που υποδύεται τον εαυτό του εκείνη την εποχή. Όταν δηλαδή οι Limp Bizkit ήταν η μεγαλύτερη μπάντα παγκοσμίως.

H ταινία κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.