Texas Chainsaw Massacre: Η πρωταγωνίστρια μιλάει για το φινάλε
Movies

Texas Chainsaw Massacre: Η πρωταγωνίστρια μιλάει για το φινάλε

Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στο Netflix, το νέο Texas Chainsaw Massacre που λειτουργεί ως απευθείας σίκουελ του ορίτζιναλ και το φινάλε του έχει συζητηθεί πολύ. Η Μέλοντι (Σάρα Γιάρκιν), η έφηβη αδερφή της, Λάιλα (Έλσι Φίσερ), και οι φίλοι τους κατευθύνονται προς την απομακρυσμένη πόλη Χάρλοου του Τέξας, για να ξεκινήσουν ένα ιδεαλιστικό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Όμως το όνειρό τους σύντομα μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη, όταν αναστατώνουν κατά λάθος το σπίτι του Leatherface.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η τελική αναμέτρηση της πρωταγωνίστριας και της αδελφής της με τον Leatherface τις βγάζει αρχικά νικήτριες, όμως λίγες στιγμές μετά και ενώ όλα δείχνουν ότι έχουν ξεφύγει, ο serial killer κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του αρπάζει τη Σάρα Γιάρκιν από το αυτοκίνητο και την αποκεφαλίζει ενώ η αδελφή της παρακολουθεί σοκαρισμένη.  Σε συνέντευξη της στο Hollywood Reporter μίλησε για το σοκαριστικό φινάλε της ταινίας που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2020 στη Βουλγαρία.

«Το τέλος είναι το αγαπημένο μου σημείο σε ολόκληρη την ταινία. Τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Προφανώς και ήξερα τι συμβαίνει αφού εγώ το γύρισα, αλλά όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα έμεινα σοκαρισμένη. Η κουβέντα με την αδελφή μου στην ταινία είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια όταν το γυρίσαμε, αλλά ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα της σκηνής. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα και απλά τελειώνει» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός που όπως τόνισε απεχθάνεται γενικά τις ταινίες τρόμου και της ήταν τρομερά δύσκολο να βλέπει τον εαυτό της στην οθόνη.


Διαβάστε ακόμα: 

Η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι από το Oppenheimer

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση

Mark Lanegan: Έφυγε από τη ζωή o τραγουδιστής των Screaming Trees


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ