Στο νέο trailer του Dune ο πόλεμος ξεκινά
Movies

Στο νέο trailer του Dune ο πόλεμος ξεκινά

Το τρίτο τρέιλερ για το Dune: Part Two αποκαλύφθηκε και στο κλιπ, βλέπουμε το ξέσπασμα του πολέμου στον Arrakis. Το νέο τρέιλερ εδραιώνει τη σχέση μεταξύ του Paul Atreides (Timothée Chalamet) και της Chani (Zendaya), καθώς η ερωτική τους ιστορία εδραιώνεται μέσα τη δράση και επίσης προσπαθεί να εξηγήσει την ισοπεδωτική φύση του Arrakis που γίνεται το επίκεντρο ενός γαλαξιακού πολέμου.

Παίρνουμε επίσης περισσότερες φευγαλέες ματιές από τον Shaddam IV του Christopher Walken, τον αυτοκράτορα Padishah του Γνωστού Σύμπαντος και επίσης τον αδίστακτο και ψυχωτικό Feyd-Rautha Harkonnen του Austin Butler.

Στο δεύτερο Dune τη σκηνοθέσια αναλαμβάνει ξανά ο Ντενί Βιλνέβ και πρωταγωνιστούν οι Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani) Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Javier Bardem (Stilgar), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard (Baron Vladimir Harkonnen), Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen).

Μετά την αναβολή πρεμιέρα που έγινε λόγω των απεργιών στο Hollywood η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: