Spinal Tap: Τα γυρίσματα για το σίκουελ της θρυλικής ταινίας ξεκινούν τον Φεβρουάριο
Movies

Spinal Tap: Τα γυρίσματα για το σίκουελ της θρυλικής ταινίας ξεκινούν τον Φεβρουάριο

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε ότι το Spinal Tap θα επιστρέψει με σίκουελ και μας είχε πιάσει μια ανησυχία, ότι μπορεί τελικά το πρότζεκτ να ναυάγησε.

Τελικά είχαμε μόνο μία μικρή καθυστέρηση, αφού όπως ανακοινώθηκε, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο με στόχο η ταινία να προβληθεί μέχρι το τέλος του 2024 όταν και συμπληρώνονται 40 χρόνια από το ορίτζιναλ.

Οι Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer πρόκειται να επιστρέψουν ως μέλη των Spinal Tap, μαζί φυσικά με τον Rob Reiner που σκηνοθετεί και έχει τον ρόλο του Marty Di Bergi.

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, περάσματα από την ταινία θα κάνουν τεράστια ονόματα της μουσικής ανάμεσα τους οι Paul McCartney, Elton John και Garth Brooks, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σίκουελ θα μιμηθεί το στυλ του The Last Waltz του Μάρτιν Σκορσέζε που κατέγραψε την τελευταία περιοδεία των The Band.

«Δύσκολα περνάει μία μέρα χωρίς κάποιος να μου αναφέρει την πιθανότητα ενός σίκουελ. Όλα αυτά τα χρόνια λέγαμε όχι. Μέχρι που σκεφτήκαμε την κατάλληλη ιδέα για να το κάνουμε. Θέλουμε να τιμήσουμε την πρώτη ταινία αλλά και να πάμε την ιστορία λίγο παρακάτω» είχε δηλώσει ο Rob Reiner όταν είχε ανακοινωθεί η ταινία πίσω στον Μάιο του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.