To θρυλικό meme του Spider-Man γίνεται πραγματικότητα
Movies

To θρυλικό meme του Spider-Man γίνεται πραγματικότητα

Η επίσημη ανακοίνωση για το digital release του No Way Home, συνοδεύτηκε από την live αναπαράσταση του πασίγνωστου meme, που δείχνει τους τρεις διαφορετικούς Spider-Man να δείχνουν ο ένας τον άλλον. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε όλες τις VOD πλατφόρμες στις 22 Μαρτίου, ενώ το blue-ray έρχεται στις 12 Απριλίου.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση, βλέπουμε τον Τομ Χόλαντ, τον Τόμπι Μαγκουάιρ και τον Άντριου Γκάρφιλντ κανονικά με τις στολές τους, χωρίς όμως τις μάσκες. Και φυσικά στρέφουν το δάχτυλο ο ένας στον άλλο.

spider-man

Πρόσφατα το No Way Home,  ξεπέρασε το Avatar και ανέβηκε στην τρίτη θέση όλων των εποχών στο Box Offfice της Αμερικής. Το συνολικό ποσό μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 789 εκατομμύρια και λογικά η ταινία θα βρίσκεται στις αίθουσες μέχρι να φτάσει τα 800. Το Avatar που πλέον έπεσε τέταρτο βρίσκεται στα 760,4 εκατομμύρια.

Η νέα ταινία του Spider-Man έκανε πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου και μέσα σε λίγες ημέρες έγινε η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην εποχή της πανδημίας, με το τρίτο καλύτερο πρώτο τριήμερο όλων των εποχών στην Αμερική. Στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται το Endgame των Avengers με 858 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά το The Force Awakens με 936 εκατομμύρια δολάρια.

Η νέα ταινία του Spider-Man ένωσε τρεις γενιές ταινιών, αφού δίπλα στον Τομ Χόλαντ είδαμε τον Τόμπι Μαγκουάιρ και τον Άντριου Γκάρφιλντ που επέστρεψαν στους ρόλους τους. Στο παγκόσμιο box office έχει φτάσει σε εισπράξεις 1,8 δισ. και μάλιστα χωρίς την αγορά της Κίνας, αφού ακόμα δεν έχει οριστεί πρεμιέρα για τη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ