Snyder Cut: Υπάρχει και εκδοχή μεγαλύτερη από τέσσερις ώρες!
Movies

Snyder Cut: Υπάρχει και εκδοχή μεγαλύτερη από τέσσερις ώρες!

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την κυκλοφορία του Snyder Cut της Justice League με τις πρώτες κριτικές να λένε ότι πρόκειται για μία καλύτερη ταινία από αυτή που είδαμε στους κινηματογράφους το 2017, αλλά μεταξύ μας τώρα αυτό από μόνο του δεν είναι και το μεγαλύτερο κατόρθωμα.

Οι περισσότεροι στέκονται στη μεγάλη διάρκεια, που αγγίζει τις τέσσερις ώρες και χωρίζεται σε έξι κεφάλαια, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους χαρακτήρες να αναπτυχθούν και στην ένωση της Justice League να μοιάζει πιο αποτελεσματική.

Σύμφωνα πάντως με τον Zack Snyder, υπάρχει μία εκδοχή της ταινίας που είναι ακόμα μεγαλύτερη σε διάρκεια.

«Η οπτική μου είναι ότι η επόμενη ταινία πρέπει να είναι 20 λεπτά μεγαλύτερη. Το Dawn of Justice πρέπει να είναι 20 λεπτά μεγαλύτερο από το Man of Steel και η Justice League με τη σειρά της άλλα 20 λεπτά μεγαλύτερη. Όταν ξεκίνησα με την ταινία πίστευα ότι έπρεπε να είναι πιο κοντά στις τρεις ώρες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περίπου 10 Snyder Cuts και μάλιστα έχω ένα που είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τις τέσσερις ώρες» τόνισε σκηνοθέτης.

Όπως και να ‘χει τα ψέματα τελείωσαν,  η ώρα έφτασε και στις 18 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στο HBO Max το Snyder Cut της Justice League. Αυτό που ακολουθεί είναι το τελευταίο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ