Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήθελε να κάνει ψιθυριστή τη φωνή του Batman
Movies

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήθελε να κάνει ψιθυριστή τη φωνή του Batman

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και μίλησε φυσικά για την ταινία του Batman και για τη φωνή που ήθελε να δώσει στον χαρακτήρα.  «Όλοι κάνουν αυτή τη βραχνή, τραχιά φωνή, έτσι σκέφτηκα να κάνω το αντίθετο. Θα μιλάω ψιθυριστά. Και προσπάθησα να το κάνω τις πρώτες δύο εβδομάδες, αλλά ακουγόταν χάλια, έτσι μου είπαν να το σταματήσω» δήλωσε ο Πάτινσον.

«Έμαθα αργότερα από τον άνθρωπο που με βοηθούσε να βάλω τη στολή κάθε μέρα, ότι αυτό έκανε και ο Κρίστιαν Μπέιλ στην αρχή. Αν δεις το teaser trailer του Batman Begins μπορείς να ακούσεις την όριτζιναλ φωνή» πρόσθεσε.  Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και αυτό που έχει πολλές φορές ο Matt Reeves που σκηνοθέτησε την ταινία. Ότι ο νέος Bruce Wayne είναι εμπνευσμένος από τον Kurt Cobain. «Όταν μου το είπε για πρώτη φορά του απάντησα, ότι ήταν το αντίθετο από αυτό που είχαν στο μυαλό μου για τον Bruce Wayne».

Η ταινία του Matt Reeves που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου είναι τεράστια και φτάνει τα 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους, διάρκεια που την κατατάσσει πίσω μόνο από το Endgame στη λίστα των super-hero movies που έχουν προβληθεί στους κινηματογράφους.

Δείτε τη συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ

Αυτό είναι το teaser στο οποίο αναφέρθηκε:

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας

Δύο χρόνια επιτήρησης των δρόμων του Gotham ως Batman, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματιών, έχουν οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στις σκιές της πόλης Gotham.

Με λίγους ανθρώπους να εμπιστεύεται όπως ο Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και ο James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο βαθιά διεφθαρμένο δίκτυο αξιωματούχων και σημαντικών προσώπων της πόλης, ο Batman έχει καθιερωθεί ως η μοναδική μορφή εκδίκησης από τους συμπολίτες του.

Όταν έναν δολοφόνος αρχίζει να στοχοποιεί την ελιτ της πόλης με σαδιστικές πρακτικές, μία σειρά από μυστηριώδη στοιχεία, στέλνουν τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, σε μία έρευνα στον υπόκοσμο που τον φέρνει αντιμέτωπο με μορφές όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot/ Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton/ The Riddler (Paul Dano).

Ενώ στα στοιχεία αρχίζουν επιτέλους να τον οδηγούν κάπου και το μέγεθος του σχεδίου γίνεται εμφανές, ο Batman πρέπει δημιουργήσει νέες σχέσεις, να βρει τον ένοχο και να φέρει επιτέλους δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που διαλύουν το Gotham.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: