O Robert Downey Jr. ευχαρίστως θα επέστρεφε στο ρόλο του Iron Man
Movies

O Robert Downey Jr. ευχαρίστως θα επέστρεφε στο ρόλο του Iron Man

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο Kevin Feige να ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Robert Downey Jr. στο ρόλο του Iron Man, όμως ο ίδιος ο ηθοποιός που πρόσφατα πήρε το όσκαρ Β Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο Oppenheimer, φαίνεται πως αφήνει ανοιχτό το «παράθυρο».

Σε συνέντευξη του στο Esquire, ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο και μόνο αρνητικός δεν ήταν. «Ευχαρίστως θα επέστρεφα. Είναι κάτι που ανήκει στο DNA μου. Αυτός ο ρόλος με επέλεξε. Και πάντα λέω ότι δεν πρέπει να ποντάρεις ενάντια στον Kevin Feige. Είναι η «μάνα». Και η  «μάνα», πάντα κερδίζει».

Ο Robert Downey Jr. ξεκίνησε στο ρόλο του Iron Man το 2008 και τον είδαμε σε δέκα ταινίες του MCU. Η προσφορά του ήταν τεράστια, αφού αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο ενός franchise που τουλάχιστον μέχρι το 2019 βρέθηκε στην κορυφή του Hollywood και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Η τελευταία του παρουσία ήταν στο Endgame με τον θάνατο του Tony Stark και ο Feige τον Δεκέμβριο που μας πέρασε είπε σε συνέντευξη του «Θα κρατήσουμε τη στιγμή που είχαμε και δεν θα την αγγίξουμε ξανά. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ έναν μαγικό τρόπο για να το αναιρέσουμε».

Με ορίζοντα τις νέες ταινίες των Avengers που έρχονται το 2026 και το 2027 και με τις πολλές επιστροφές και εκπλήξεις που αναμένονται εκεί δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση, αν ο Robert Downey Jr. έκανε ξανά την εμφάνιση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: