O Robert Downey Jr. δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Iron Man λέει το αφεντικό της Marvel
MARVEL

O Robert Downey Jr. δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Iron Man λέει το αφεντικό της Marvel

Μπορεί πρόσφατα να υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή των ορίτζιναλ Avengers, όμως ο Kevin Feige είναι κατηγορηματικά αρνητικός, τουλάχιστον όσον αφορά στον Iron Man του Robert Downey Jr. Δεν θα επιστρέψει.

«Θα κρατήσουμε τη στιγμή που είχαμε και δεν θα την αγγίξουμε ξανά» είπε το αφεντικό της Marvel στο μεγάλο θέμα που έκανε το Vanity Fair για τον ηθοποιό και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ έναν μαγικό τρόπο για να το αναιρέσουμε».

«Είπαμε ήδη τα γεμάτα δάκρυα αντίο μας στην τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. Όλοι έχουμε προχωρήσει παρακάτω. Του υποσχεθήκαμε ότι ήταν η τελευταία φορά που το έκανε» είπε από την πλευρά του ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών των Avengers, Joe Russo.

«Όταν επέστρεψε για κάποια τελευταία γυρίσματα του Endgame, βρισκόμασταν σε ένα σκηνικό απέναντι από το μέρος που είχε κάνει την οντισιόν του για το ρόλο του Tony Stark. Έτσι η τελευταία του ατάκα ως Tony Stark ήταν κυριολεκτικά μερικά μέτρα από εκεί που ξεκίνησε» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Anthony Russo

O Kevin Feige τόνισε επίσης τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να πείσει τα τότε αφεντικά της Marvel, πως ο Robert Downey Jr. ήταν ο σωστός άνθρωπος για τον ρόλο.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Marvel ήταν αγχωμένο μπροστά στο ενδεχόμενο να ποντάρει το μέλλον του brand, σε κάποιον που είχε τόσα πολλά νομικά προβλήματα στο παρελθόν. Δεν ήμουν και δεν είμαι άνθρωπος που δέχομαι το όχι, αλλά επίσης δεν είμαι και κάποιος που δουλεύει με το έτσι θέλω. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω τρόπους για να πείσω τους ανθρώπους για το λόγο που πρέπει να πάμε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Ο Robert Downey Jr. πήρε φυσικά το ρόλο και τον είδαμε σε δέκα ταινίες του MCU. Η προσφορά του ήταν τεράστια, αφού αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο ενός franchise που τουλάχιστον μέχρι το 2019 βρέθηκε στην κορυφή του Hollywood και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: