Τα πάθη του Χριστού επιστρέφουν με το Ressurection Chapter 1
Movies

Τα πάθη του Χριστού επιστρέφουν με το Ressurection Chapter 1

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού, ο Μελ Γκίμπσον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα «Πάθη του Χριστού» με τα γυρίσματα για το σίκουελ να αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Αυτό που έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, είναι ότι ο προσωρινός τίτλος της νέας ταινίας θα είναι The Passion of the Christ: Resurrection – Chapter 1.

Κάτι που φυσικά κάνει σαφές ότι θα υπάρξει και συνέχεια! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία θα επικεντρωθεί στις τρεις ημέρες που μεσολάβησαν από την σταύρωση μέχρι την ανάσταση και την κάθοδο του Ιησού στο βασίλειο των νεκρών.

Τα γυρίσματα του σίκουελ θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη και το Μεξικό και ο Τζιμ Καβίζελ θα επιστρέψει στο ρόλο του Ιησού.

Τα Πάθη του Χριστού κυκλοφόρησαν στους κινηματογράφους το 2004.  Η ταινία αναφέρεται στις 12 τελευταίες ώρες ζωής του Χριστού. Αρχίζει από την προσευχή στον κήπο στη Γεσθημανή και ολοκληρώνεται με την Ανάσταση. Το κύριο όμως μέρος της επικεντρώνεται στα βασανιστήρια και τη σταύρωση.

Η επιτυχία της στα ταμεία ήταν τεράστια με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο τεράστιο για R-Rated ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.