DC: Nέες σκηνές από τις ταινίες που θα γεμίσουν την χρονιά
Movies

DC: Nέες σκηνές από τις ταινίες που θα γεμίσουν την χρονιά

DC – Νέες Σκηνές: Μετά από έναν χρόνο που το βάρος είχε πέσει στο HBO Max, η Warner Bros επιστρέφει στο μοντέλο της αποκλειστικής κινηματογραφικής πρεμιέρας για το 2022, με βαριά χαρτιά τις ταινίες της DC. Το βράδυ της Παρασκευής δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που περιλαμβάνει σκηνές που δεν έχουμε δει από το Black Adam, τη νέα ταινία του Aquaman, την ταινία του Flash αλλά και το Batman που έρχεται σύντομα.

Στα πλάνα από το Lost Kingdom του Aquaman που έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου, ο Jason Momoa κοιτάει από ψηλά μία πεδιάδα και κάθεται στον θρόνο του. Λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά ξέρουμε ότι επιστρέφει η Amber Heard και μαζί τους θα είναι επίσης οι Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Nicole Kidman και Randall Park

Στο υλικό από το Black Adam με τον Dwayne Johnson βλέπουμε φυσικά τον πρωταγωνιστή και μέλη της Justice Society of America, τους Dr. Fate (Pierce Brosnan), Carter Hall/Hawkman (Aldis Hodge), Al Rothstein/Atom Smasher (Noah Centineo) και Maxine Hunkell/Cyclone (Quintessa Swindell). Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου και σύντομα περιμένουμε ένα κανονικό trailer.

Στα πλάνα από την ταινία του Flash βλέπουμε τον Ezra Miller με τη στολή του, ενώ ακούγεται ο Μάικλ Κίτον που επιστρέφει στον ρόλο του Batman μετά από 30 χρόνια. Μαζί τους θα είναι οι Ben Affleck, Michael Shannon, Kiersey Clemons, Sasha Calle και Temuera Morrison,  στην ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου.  Τέλος, το trailer περιλαμβάνει και υλικό από την ταινία του Batman, αλλά για αυτήν έχουμε καλή εικόνα αφού έρχεται στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ