Ώρα να μπούμε ξανά στον κόσμο του Mad Max με το trailer της Furiosa
TRAILER

Ώρα να μπούμε ξανά στον κόσμο του Mad Max με το trailer της Furiosa

Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που το Fury Road μας πήρε τα μυαλά και μας τα σέρβιρε στο πιάτο, σε μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών. Και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε ξανά στον κόσμο του Mad Max με την ιστορία της Furiosa, που υποδυόταν στην πρώτη ταινία η Σαρλίζ Θέρον.

Εδώ βλέπουμε τον χαρακτήρα σε νεαρή ηλικία με την Άνια Τείλορ Τζόι να την υποδύεται και τον Κρις Χέμσγουορθ να τη συνοδεύει στην ταινία που σκηνοθετεί φυσικά ο Τζορτζ Μίλερ και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Αυτή είναι η σύνοψη τoυ Furiosa

«Όταν ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, κατέρρευσε, η νεαρή Furiosa γίνεται θύμα απαγωγής από  το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας  την Κατεστραμμένη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη της οποίας προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο Τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της».

Αυτό είναι το trailer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.