O νέος James Bond βρέθηκε - Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση
Movies

O νέος James Bond βρέθηκε – Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση

Μετά από φήμες και σενάρια που κράτησαν πολλά χρόνια, όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε μία ανάσα από την ανακοίνωση του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο του James Bond. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Sun, το μεγάλο φαβορί των τελευταίων μηνών, ο Aaron Taylor-Johnson, είναι ο ηθοποιός που επιλέχθηκε και του έχει έχει γίνει ήδη η πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η EON Productions, θεωρεί δεδομένο ότι ο ηθοποιός θα αποδεχθεί την πρόταση και τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση, που λογικά θα συνοδεύεται και από λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία του θρυλικού πράκτορα.

Aaron Taylor-Johnson james bond

Actor Aaron Taylor-Johnson attends the Giorgio Armani women’s Fall-Winter 2024-25 collection presented in Milan, Italy, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)

O 34χρονος ηθοποιός, έκανε την πρώτη του σημαντική επιτυχία στο Hollywood με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Kick-Ass το 2010, ενώ στη συνέχεια πέρασε από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και πιο πρόσφατα τον είδαμε στα Tenet και Bullet Train.

Σε ερώτηση για το θέμα και τις φήμες, τον Αύγουστο που μας πέρασε, είχε απαντήσει ότι επικεντρώνεται μόνο στα πράγματα που είναι οριστικά και έχει στο άμεσο πρόγραμμα του.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες, ο Johnson διαδέχεται τον Daniel Craig, που υποδύθηκε τον James Bond σε πέντε ταινίες, από το Casino Royale του 2006, μέχρι το No Time to Die του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.