Νέο ντόμινο στις κινηματογραφικές πρεμιέρες – Πως επηρεάζονται Dune και Wonder Woman

Roxx |

To απόγευμα της Τετάρτης έκανε επιτέλους πρεμιέρα το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Dune, του Ντενίς Βιλνέβ, που σκόρπισε ενθουσιασμό στο κοινό και μεγάλωσε την ανυπομονησία για την ταινία.

Όμως από το τέλος του trailer έλειπε κάτι πολύ σημαντικό. Η ημερομηνία εξόδου της στους κινηματογράφους που ήταν προγραμματισμένη για τα Χριστούγεννα. Όπως αποκαλύπτει το Deadline αυτό δεν έγινε τυχαία αφού αναμένεται ένα ντόμινο αλλαγών που επηρεάζει και την πρεμιέρα της ταινίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι επειδή οι κινηματογράφοι σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν τις αρχές Οκτωβρίου, η πρώτη μεγάλη ταινία που θα παίξει εκεί θα είναι το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν. Έτσι, θα μεταφερθεί για μία ακόμα φορά η πρεμιέρα του Wonder Woman 1984 και θα πάει λογικά στα τέλη του Νοέμβη ή αρχές Δεκεμβρίου.

Και αυτή η αλλαγή με τη σειρά της επηρεάζει το Dune που θα μεταφερθεί στο 2021, χωρίς όμως να υπάρχει εκτίμηση για την ακριβή ημερομηνία. Θεωρείται βέβαιο πάντως ότι θα πάει σίγουρα για τον Μάρτιο και μετά, αφού το στούντιο αποφεύγουν την κυκλοφορία μπλοκμπάστερ στους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς.

Υπάρχει φημολογία ότι τη θέση της Wonder Woman στις αρχές Οκτωβρίου μπορεί να πάρει το δεύτερο Quiet Place, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφασιστεί πριν τελειώσει η εβδομάδα, ενώ ακούγεται έντονα ότι η Disney μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία της Black Widow από τον Νοέμβριο και να τη στείλει αρκετά πιο μετά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ