Νέο μοντάζ, νέος τίτλος και αλλαγές στον τρίτο Νονό από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα
Movies

Νέο μοντάζ, νέος τίτλος και αλλαγές στον τρίτο Νονό από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα

Τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του τρίτου Νονού, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, ετοιμάζει μία νέα νέα εκδοχή της ταινίας και μάλιστα αυτή θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης που έκανε κάτι αντίστοιχο με το Αποκάλυψη Τώρα, μοντάρει ξανά την ταινία, αλλάζει μουσικά θέματα και μάλιστα της δίνει και νέο τίτλο. Πλέον θα ονομάζεται Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone. Ναι, για όσους δεν την έχετε δει το spoiler είναι στον τίτλο της.

«Ο τίτλος Mario Puzo’s THE GODFATHER, Coda: The Death of Michael Corleone είναι μία αναγνώριση της κοινής προτίμησης που είχαμε με τον Mario για αυτό που έγινε στην πορεία το The Godfather: Part III. Για αυτή την εκδοχή του φινάλε, δημιούργησα ένα καινούργιο φινάλε και μια νέα αρχή, μετέφερα κάποιες σκηνές αλλά και μουσική σημεία. Με αυτές τις αλλαγές και με βελτιωμένη ποιότητα και ήχο είναι το πιο κατάλληλο τέλος για την τριλογία και είμαι ευγνώμων στο Jim Gianopulos  και την Paramount που μου επέτρεψαν να το κάνω» δήλωσε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα.

O τρίτος Νονός είχε γενικά θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε, δεν έφτασε όμως ποτέ τα επίπεδα αποδοχής των δύο πρώτων ταινιών και μπορεί η ταινία να ήταν υποψήφια για πέντε όσκαρ, αλλά τελικά δεν κέρδισε κανένα.

Η κριτική εστιάστηκε στην φορτωμένη πλοκή, αλλά και στην επιλογή της κόρης του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Σοφία, για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ