Το νέο εντυπωσιακό trailer του Rebel Moon που έρχεται στο Netflix
Movies

Το νέο εντυπωσιακό trailer του Rebel Moon που έρχεται στο Netflix

Ένα νέο trailer για το Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας για περιορισμένες προβολές στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου και τον ερχομό του στην πλατφόρμα μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Ζακ Σνάιντερ, ο σκηνοθέτης των 300Άνθρωπος από Ατσάλι και Army of the Dead, παρουσιάζει το REBEL MOON, ένα επικό sci-fi event φαντασίας, το οποίο ετοιμάζει πάνω από δέκα χρόνια.

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σ’ ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος βρίσκεται υπό την απειλή των στρατών του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριους, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια μυστηριώδης ξένη που μένει με τους χωρικούς, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση.

Αναλαμβάνοντας να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα την ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουν μαζί έναν απίθανο κλοιό κατά του Μητρικού Κόσμου, η Κόρα θα φτιάξει έναν μικρό στρατό μαχητών, αποτελούμενο από αουτσάιντερ, αντάρτες, χωρικούς και ορφανά από διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι νιώθουν από κοινού την ανάγκη για εξιλέωση και εκδίκηση.  Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου βασιλείου απειλεί το πιο απίθανο φεγγάρι, ένας νέος στρατός ηρώων γεννιέται.

Αυτό είναι το νέο trailer του Rebel Moon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.