Νέες αλλαγές στο κινηματογραφικό πρόγραμμα – Μετακινήθηκε ξανά το Fast and Furious

Roxx |
Fast and Furious

Είναι απόλυτα λογικό τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο να εξετάζουν το πρόγραμμα τους μέρα με τη μέρα ανάλογα και με το πως εξελίσσεται η πανδημία παγκοσμίως. Έτσι είχαμε μία ακόμα αλλαγή για τη νέα ταινία του Fast and Furious, το F9, που μετά από αρκετές μετακινήσεις είχε προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου.

Η Universal ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι η ταινία μεταφέρεται ένα μήνα μετά στις 25 Ιουνίου και αυτό γιατί θέλει να είναι σίγουρη ότι θα έχουν ανοίξει οι περισσότερες μεγάλες αγορές ανά τον κόσμο.Τη θέση του F9 στο καλεντάρι παίρνει το δεύτερο Quiet Place που θα έρθει τελικά νωρίτερα, αφού η πρεμιέρα του είχε πάει τον Σεπτέμβριο. Η απόφαση της Paramount για την ταινία του Τζον Κραζίνσκι, προφανώς έχει να κάνει και με τις εξελίξεις με τη streaming πλατφόρμα της εταιρείας, το Paramount+, αφού εκεί θα είναι διαθέσιμες όλες οι ταινίες της 45 ημέρες μετά την πρεμιέρα τους στους κινηματογράφους.

To επόμενο διάστημα αναμένεται και η τελική απόφαση της Disney για το Black Widow που προς το παρόν παραμένει στις 7 Μαΐου και όλα εξαρτηθούν από το πως εξελιχθεί το άνοιγμα των κινηματογράφων που είναι προγραμματισμένο για τη Νέα Υόρκη σε λίγες ημέρες και για το Λος Άντζελες σύντομα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ