Η νέα ταινία των Fantastic Four έχει τίτλο και έρχεται σε ένα χρόνο ακριβώς
Movies

Η νέα ταινία των Fantastic Four έχει τίτλο και έρχεται σε ένα χρόνο ακριβώς

Μπορεί η ανακοίνωση για την επιστροφή του Robert Downey Jr. στο MCU στο ρόλο του Victor Von Doom, να επισκίασε τα πάντα στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο, όμως είχαμε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Η νέα ταινία των Fantastic Four και πρώτη για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, θα έχει τίτλο First Steps και θα βγει στους κινηματογράφους σε ένα χρόνο από τώρα, στις 25 Ιουλίου 2025.

Στην ταινία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Invisible Woman), Joseph Quinn (Human Torch) και Ebon Moss-Bachrach (The Thing).

Αυτό που επίσης μάθαμε στην Comic Con είναι ότι οι χαρακτήρες θα εμφανιστούν και στις δύο επόμενες ταινίες των Avengers, που έρχονται το 2026 και το 2027.

Η ταινία αναμένεται να εξελίσσεται σε διαφορετικό σύμπαν και να τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του ’60 ενώ ο μεγάλος κακός δεν θα είναι άλλος από τον Galactus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.