Multiverse of Madness: Νέες σκηνές από τον χαμό που αναμένεται στο MCU
Movies

Multiverse of Madness: Νέες σκηνές από τον χαμό που αναμένεται στο MCU

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Multiverse of Madness του Doctor Strange με τα εισιτήρια να αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και έχουμε στα χέρια μας ακόμα ένα tv spot, που περιλαμβάνει μάλιστα και νέες σκηνές.

Η ταινία αποτελεί στην ουσία τη συνέχεια τόσο του Wandavison αλλά και της συμμετοχής του Strange στο No Way Home, με τη Marvel να υπόσχεται τεράστιες εκπλήξεις, ανάλογες με αυτές της ταινίας του Spider-Man με το Multiverse να ετοιμάζεται πλέον να γίνει κομματάκια και κάθε είδους απειλή να κάνει ντου στο MCU.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg,  Rachel McAdams. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σαμ Ράιμι που επιστρέφει στο super hero είδος μετά την αρχική τριλογία του Spider-Man με τον Τόμπι Μαγκουάιρ. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου.

Το νέο σποτ του Multiverse of Madness:


Διαβάστε ακόμα: 

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ