Metal Lords: Το trailer για τους heavy metal πιτσιρικάδες του Netflix
Movies

Metal Lords: Το trailer για τους heavy metal πιτσιρικάδες του Netflix

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Metal Lords που έρχεται στις 8 Απριλίου και έχει τον Tom Morello των Rage Against the Machine στη μουσική επιμέλεια της ταινίας. Θα γνωρίσουμε δύο πιτσιρικάδες που έχουν το metal στο αίμα τους αφού τους βοηθά να ξεπερνούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Φτιάχνουν μία μπάντα με το όνομα Skullf*cker και αποφασίζουν να συμμετάσχουν στο Battle of the Bands. Εκεί, ο στόχος τους είναι ένας. Να παίξουν καλύτερα από ποτέ και να πάρουν την πρώτη θέση. Το πρόβλημα είναι ότι κανένας άλλος στο σχολείο δεν γουστάρει αυτή τη μουσική και χρειάζονται απεγνωσμένα μπασίστα. Τη θέση παίρνει μία συμμαθήτρια τους με άριστες γνώσεις στο τσέλο, έτσι η μπάντα είναι πανέτοιμη να κατακτήσει την κορυφή.

Το μοναδικό μας πρόβλημα με το trailer του Metal Lords που μοιάζει αρκετά διασκεδαστικό, είναι ότι ο μεταφραστής γράφει συνέχεια στους υπότιτλους «Η metal» κάτι που μας κάνει να θέλουμε να δαγκώσουμε το χέρι μας με δύναμη, αλλά θα το ξεπεράσουμε.


Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ