Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine στην Ελλάδα
Movies

Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine στην Ελλάδα

Το πρώτο trailer για την άφιξη του Deadpool στο MCU παρέα με τον Wolverine έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας και φυσικά έχει σαρώσει το internet. Η ταινία αποτελεί τεράστια υπόθεση για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αφού είναι η μοναδική που θα προβληθεί φέτος και αναμένεται να καθορίσει τις εξελίξεις για τη συνέχεια.

Η πρεμιέρα της για την Αμερική, έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου και φυσικά με το που το είδαμε μας έπιασε μια ανησυχία, αφού σχεδόν όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική μετά τις 20 Ιουλίου, καθυστερούν να έρθουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον ένα μήνα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Oppenheimer.

Δεν χρειάστηκε όμως να περιμένουμε καθόλου για να πάρουμε την απάντηση στο ερώτημα μας, αφού όπως ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα του trailer, η ταινία έρχεται στην Ελλάδα μία ημέρα πριν την Αμερική και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου. Έτσι, δεν θα φάμε κανένα απολύτως spoiler ούτε θα περιμένουμε να έρθει το φθινόπωρο. Μπράβο, όχι, μπράβο.

deadpool ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.