Ο Mandalorian και ο Grogu φεύγουν από την τηλεόραση και γίνονται ταινία!
Movies

Ο Mandalorian και ο Grogu φεύγουν από την τηλεόραση και γίνονται ταινία!

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian έμοιαζε με φινάλε της σειράς και τελικά μάλλον είναι, αφού οι περιπέτειες του πρωταγωνιστή με τον Grogu μεταφέρονται στον κινηματογράφο! Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η LucasFilm αυτή την εποχή ξεκινάει η προετοιμασία για την ταινία με τίτλο The Mandalorian and Grogu με σκηνοθέτη τον Jon Favreau που φυσικά είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς.

Αυτή είναι η τέταρτη ταινία του Star Wars που ανακοινώνεται μετά από αυτές για τη Rey, τα πρώτα βήματα των Jedi αλλά και την ταινία του Dave Filoni που θα περιλαμβάνει και τον Mandalorian.  Πρέπει να τονίσουμε τη διαφορά του νέου πρότζεκτ από την ταινία του Filoni αφού λογικά το Mandalorian and Grogu θα έρθει πρώτο και η κορύφωση θα γίνει αργότερα.

«Μου αρέσει πολύ να λέω ιστορίες στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας» δήλωσε ο Jon Favreau. «Η προοπτική να φέρουμε τον Mandalorian και τον Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική».

«Ο Jon Favreau και ο Dave Filoni εισήγαγαν στο Star Wars δύο νέους και αγαπημένους χαρακτήρες και αυτή η νέα ιστορία ταιριάζει απόλυτα στη μεγάλη οθόνη», πρόσθεσε η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm.

Ταυτόχρονα με αυτή την ανακοίνωση είχαμε την επιβεβαίωση ότι η Ashoka θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν στο Disney Plus. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία ημερομηνία πρεμιέρας για τις τέσσερις ταινίες του Star Wars που θα δούμε στους κινηματoγράφους και ενώ βρισκόμαστε ήδη σχεδόν μία πενταετία μετά το Rise of Skywalker.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.