Lars Ulrich και Chad Smith θα εμφανιστούν στο σίκουελ του θρυλικού Spinal Tap
Movies

Lars Ulrich και Chad Smith θα εμφανιστούν στο σίκουελ του θρυλικού Spinal Tap

Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το σίκουελ του Spinal Tap, που έρχεται 40 χρόνια μετά την θρυλική πρώτη ταινία και όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα του Deadline, μικρά περάσματα από την ταινία, θα κάνουν οι Lars Ulrich και Chad Smith.

Οι ντράμερ των Metallica και Red Hot Chili Peppers, έρχονται να προστεθούν στα μεγάλα ονόματα της μουσικής (Paul McCartney, Elton John και Garth Brooks) που ξέραμε ήδη ότι θα εμφανιστούν.

Οι Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer πρόκειται να επιστρέψουν ως μέλη των Spinal Tap, μαζί φυσικά με τον Rob Reiner που σκηνοθετεί και έχει τον ρόλο του Marty Di Bergi, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σίκουελ θα μιμηθεί το στυλ του The Last Waltz του Μάρτιν Σκορσέζε που κατέγραψε την τελευταία περιοδεία των The Band.

«Δύσκολα περνάει μία μέρα χωρίς κάποιος να μου αναφέρει την πιθανότητα ενός σίκουελ. Όλα αυτά τα χρόνια λέγαμε όχι. Μέχρι που σκεφτήκαμε την κατάλληλη ιδέα για να το κάνουμε. Θέλουμε να τιμήσουμε την πρώτη ταινία αλλά και να πάμε την ιστορία λίγο παρακάτω» είχε δηλώσει ο Rob Reiner όταν είχε ανακοινωθεί η ταινία πίσω στον Μάιο του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.