Jurassic World Dominion: Οι δεινόσαυροι κυριαρχούν στο πρώτο trailer
Movies

Jurassic World Dominion: Οι δεινόσαυροι κυριαρχούν στο πρώτο trailer

Αν και το περιμέναμε στο Super Bowl, τελικά η Universal έδωσε από τώρα στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Jurassic World Dominion. Στην ταινία που αναμένεται να ολοκληρώσει την νέα τριλογία, επιστρέφουν φυσικά οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard ενώ έχουν μαζί τους, τους βετεράνους του franchise Laura Dern, Jeff Goldblum και Sam Neill.

Το Jurassic World Dominion εξελίσσεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή του Isla Nublar. Οι δεινόσαυροί ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε ολόκληρο το κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα καθορίσει το μέλλον και θα κρίνει μια για πάντα αν ο άνθρωπος θα παραμείνει ο κορυφαίος κυνηγός στον πλανήτη που πλέον μοιράζονται με αυτά τα τρομερά πλάσματα.

Όπως θα δείτε και στο trailer, οι σκηνές με τους δεινόσαυρους ανάμεσα στον κόσμο σε πλατείες, κινηματογράφους και όχι μόνο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, ενώ η απειλή έρχεται πλέον και από τη θάλασσα αλλά και από τον αέρα. Στη σκηνοθεσία είναι ξανά ο Colin Trevorrow που με τις δύο προηγούμενες ταινίες έστειλε το franchise σε απίστευτα νούμερα στο box office, με συνολικές εισπράξεις άνω των τριών δισεκατομμυρίων. H πρεμιέρα για την ταινία που μεταφέρθηκε πολλές φορές λόγω της πανδημίας, έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ