Joker: O Jared Leto γυρίζει σκηνές για το Snyder Cut της Justice League
Movies

Joker: O Jared Leto γυρίζει σκηνές για το Snyder Cut της Justice League

Μακάρι το τελικό αποτέλεσμα να μας διαψεύσει, αλλά δεν θα καταλάβουμε ποτέ το λόγο που ο Zack Snyder πείθει τους υπεύθυνους στη Warner Bros να συνεχίσουν να του δίνουν λεφτά.

Αυτή την εποχή πραγματοποιούνται έξτρα γυρίσματα για την το Snyder Cut της Justice League και πρόσφατα μάθαμε ότι το κόστος εκτοξεύτηκε από τα 30 στα 70 εκατομμύρια δολάρια, με βασική αιτία τις νέες σκηνές που θέλει να προσθέσει ο σκηνοθέτης.

Και όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, σε αυτά τα γυρίσματα συμμετέχει για κάποιο λόγο και ο Jared Leto στο ρόλο του Joker, αν και δεν τον είχαμε δει στην αρχική ταινία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος της συμμετοχή του Leto είναι η καλύτερη σύνδεση με την πρώτη ταινία της Suicide Squad, με την DC να έχει ήδη προχωρήσει σε reboot που επιμελείται ο James Gunn. Δεν θα έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά γεγονότα στο DC Universe δηλαδή.

Η ερμηνεία του Leto ως Joker ξεχάστηκε γρήγορα, αφού η συμμετοχή του ήταν πετσοκομένη με το marketing της ταινίας να τα κάνει θάλασσα, αφού τον προωθούσε πολύ στα trailer για να τον δούμε τελικά ελάχιστα.

Και βέβαια ήρθε στη συνέχεια ο Γιοακίν Φίνιξ να απογειώσει το ρόλο κερδίζοντας μάλιστα το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ομώνυμη ταινία.

Με λίγα λόγια, δεν είναι και πολλοί αυτοί που καίγονταν να δουν ξανά τον τραγουδιστή των Thirty Seconds to Mars στο ρόλο του Joker. To Snyder Cut της Justice League αναμένεται στο HBO Max μέσα στο 2021, θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες και θα χωριστεί σε τέσσερα επεισόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ